Opkoper sportschoenen

Bij de DeOpkoper.nl bent u aan het juiste adres voor uw partijen en restanten sportschoenen.

Zoekt u een opkoper sportschoenen? Overtollige voorraden voetbal- en hardloopschoenen: het staat alleen maar in de weg en neemt veel vierkante meters in beslag. Die ruimte kunt u beter gebruiken dus wij kopen graag de partij van u op.
Twijfel? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. DeOpkoper.nl komt graag langs voor een waardebepaling van uw overtollige sportschoenen. Maak een afspraak, binnen of buiten winkeltijden.

DeOpkoper.nl is onder meer geïnteresseerd in de volgende sportschoenen:

  • Merksportschoenen
  • Voetbalschoenen
  • Tennisschoenen
  • Voetbalschoenen
  • Hardloopschoenen
  • Zaalschoenen
  • Sportschoenen voor kinderen
  • Overige soorten sportschoenen

Ook kunt u verzekerd zijn van een gunstige prijs voor uw partij sportschoenen. Wij rekenen desgewenst contant met u af. Indien mogelijk nemen wij de goederen meteen mee. Zo creëert u direct ruimte. De opkoper sportschoenen staat voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Opkoper partijen

DeOpkoper.nl dit zijn wij:

DeOpkoper.nl heeft jarenlange ervaring met het opkopen van grote en kleine partijen met als resultaat een echte speler in deze markt. Wij vragen altijd handel voor marktverkoop en ook voor export. Sportschoenen passen daar natuurlijk uitstekend tussen. Door onze ervaring met het opkopen van partijen, weten wij hoe te handelen. Discreet, eerlijk en snel! Ook u kunt binnen 24 uur van uw partij af zijn, wel zo prettig. Neem dus gerust contact op met ons, geheel vrijblijvend en gratis.

Altijd geïnteresseerd in het opkopen van grote en kleine partijen sportschoenen.

Wij hebben altijd interesse in het opkopen van grote partijen sportschoenen. Denk hierbij aan overtollige voorraden, restpartijen en ook oude collecties, geen 2ehands. DeOpkoper.nl heeft hierin veel ervaring met als resultaat dat wij met grote regelmaat sportschoenen van grote hoeveelheden opkopen. Uiteraard hebben wij ook net zoveel interesse in het opkopen van kleine partijen sportschoenen. Deze kleinere partijen kunnen wij weer goed gebruiken voor de marktverkoop. Voetbalschoenen alsmede hockeyschoenen en hardloopschoenen tot tennisschoenen, wij kopen uw partij op. DeOpkoper.nl is dus het juiste adres voor u. Wij kopen alleen ongebruikte sportschoenen op.

Contactformulier