Opkoper merkkleding

DeOpkoper.nl is hét adres voor uw restpartijen en overtollige voorraad merkkleding.

Opkoper merkkleding nodig?! Overtollige voorraden merkkleding en restpartijen nemen dure vierkante meters in beslag. U kunt die ruimte beter gebruiken.
Oplossing! Neem snel contact op. DeOpkoper.nl komt graag langs voor een waardebepaling van al uw overtollige merkkleding. Uiteraard gratis en volledig vrijblijvend. Wij hebben interesse in alle (ongebruikte) merkkleding zowel grote als kleine partijen en in elk segment (hoog, midden of laag). Alle kleuren en alle maten. Elke partij in elke hoeveelheid.

Wij zijn geïnteresseerd in o.a. de volgende merken: Armani, Adidas, Brunotti, Cultivate, Diesel, DKNY, Dolce & Gabana, Esprit, G-star, Gaastra, Guess, Helly Hansen, Hugo Boss. Maar ook Le Coq Sportif, Levi’s, Kappa, Calvin Klein, McGregor, Mexx, Miss Sixty, Nike, Pall Mall, Ralph Lauren. Daarbij hoort ook Replay, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Versace en alle overige kledingmerken.

DeOpkoper.nl is onder andere geïnteresseerd in de volgende merkkleding ( in alle kleuren en maten):

  • Merkkleding voor dames, heren, kind of baby
  • Kostuums en avondkleding
  • Jurken, jassen en mantels
  • Sportkleding voor dames en heren
  • T-shirts, truien en hemdjes
  • Sokken, panty’s en leggings
  • Overige…

Ook kunt u verzekerd zijn van een gunstige prijs voor uw partij merkkleding. Wij rekenen desgewenst contant met u af. Indien mogelijk nemen wij de goederen meteen mee. Zo creëert u direct ruimte. De opkoper merkkleding staat voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Opkoper merkkleding top

DeOpkoper.nl dit zijn wij:

DeOpkoper.nl heeft jarenlange ervaring met het opkopen van grote en kleine partijen met als resultaat een echte speler in deze markt. Wij vragen altijd handel voor marktverkoop en ook voor export. Merkkleding past daar natuurlijk uitstekend tussen. Door onze ervaring met het opkopen van partijen, weten wij hoe te handelen. Dicreet, eerlijk en snel! U kunt binnen 24 uur van uw partij af zijn, wel zo prettig. Neem dus gerust contact op met ons, geheel vrijblijvend en gratis.

Altijd geïnteresseerd in het opkopen van grote en kleine partijen merkkleding

Wij hebben altijd interesse in het opkopen van grote partijen merkkleding. Denk hierbij aan overtollige voorraden, restpartijen en ook oude collecties, geen 2ehands. DeOpkoper.nl heeft hierin veel ervaring met als resultaat dat wij met grote regelmaat merkkleding van grote hoeveelheden opkopen. Uiteraard hebben wij ook net zoveel interesse in het opkopen van kleine partijen merkkleding. Deze kleinere partijen kunnen wij weer goed gebruiken voor de marktverkoop. Kinderkleding alsmede sportkleding en van dameskleding tot herenkleding, wij kopen uw partij op. DeOpkoper.nl is dus het juiste adres voor u. Wij kopen alleen ongebruikte kleding op.

Contactformulier