Opkoper huishoudelijke artikelen

DeOpkoper.nl is hét adres om uw partijen en restanten huishoudelijke artikelen aan te verkopen.

Zoekt u een opkoper huishoudelijke artikelen. DeOpkoper.nl heeft belangstelling voor uw voorraden huishoudelijke artikelen. Restanten, magazijnoverschotten, overproductie; grote of kleine partijen, wij zijn geïnteresseerd! Wanneer u in het bezit bent van een partij huishoudelijke artikelen die in de weg ligt aarzel dan niet, maar neem vrijblijvend contact op! Wij van DeOpkoper.nl komen graag langs voor een waardebepaling. Uiteraard helemaal gratis en wanneer het u uitkomt.

DeOpkoper.nl heeft altijd interesse in onder meer:

  • Handdoeken en theedoeken
  • Keukengerei en pannen
  • Potten en schalen
  • Digitale keukenweegschalen
  • Tv muurbeugels
  • Tafellinnen
  • Stofzuigerzakken (alle merken) en overige accessoires, zoals opzetborstels e.d.)
  • Servies en glaswerk
  • Overige partijen huishoudelijke artikelen

Ook kunt u verzekerd zijn van een gunstige prijs voor uw partij huishoudelijke artikelen. Wij rekenen desgewenst contant met u af en indien mogelijk nemen wij de goederen meteen mee. Zo creëert u direct ruimte. De opkoper huishoudelijke artikelen staat voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Opkoper Huishoudelijke artikelen

DeOpkoper.nl dit zijn wij:

DeOpkoper.nl heeft jarenlange ervaring met het opkopen van grote en kleine partijen met als resultaat een echte speler in deze markt. Wij vragen altijd handel voor marktverkoop en export. Alle soorten huishoudelijke artikelen passen daar natuurlijk tussen. Door onze ervaring met het opkopen van partijen, weten wij hoe te handelen. Discreet, eerlijk en snel! Ook u kunt binnen 24 uur van uw partij af zijn, wel zo prettig. Neem dus gerust contact op met ons, geheel vrijblijvend en gratis.

Altijd geïnteresseerd in het opkopen van grote en kleine partijen huishoudelijke artikelen. (geen 2hands)

Wij hebben altijd interesse in het opkopen van grote partijen huishoudelijke artikelen. Denk hierbij aan overtollige voorraden, restpartijen en ook oude collecties, geen 2ehands. DeOpkoper.nl heeft hierin veel ervaring met als resultaat dat wij met grote regelmaat een partij huishoudelijke artikelen van grote hoeveelheden opkopen. Uiteraard hebben wij ook net zoveel interesse in het opkopen van kleine partijen restanten. Deze kleinere partijen kunnen wij weer goed gebruiken voor de marktverkoop. Handdoeken en Theedoeken alsmede servies en glaswerk daarbij ook keukengerei en pannen, wij kopen uw partij op. DeOpkoper.nl is dus het juiste adres voor u. Wij kopen alleen ongebruikte huishoudelijke artikelen op.

Contactformulier