Opkoper herenkleding

Bij DeOpkoper.nl bent u aan hét juiste adres voor uw restpartijen en winkelrestanten herenkleding.

Heeft u een partij herenkleding waar u geen raad mee weet en zoekt u een opkoper herenkleding? Geen zorg, DeOpkoper.nl heeft altijd interesse en komt graag bij u langs. Ongeacht de grootte van de partij. Met een ruime ervaring met de in- en verkoop van grote en kleine partijen herenkleding is DeOpkoper.nl het juiste adres voor uw partijen en restanten. Twijfelt u nog? Neem gerust, vrijblijvend en gratis contact op met DeOpkoper.nl. Wij komen graag langs voor een waardebepaling van uw overtollige herenkleding.

DeOpkoper.nl is altijd geïnteresseerd in:

  • Alle partijen herenkleding (ongebruikt)
  • Jassen (zowel netjes als sportief)
  • Overhemden (alle kleuren, maten en ook merken)
  • Spijkerbroeken (alle kleuren, maten en merken)
  • Pantalons (alle kleuren, maten en merken)
  • Pakken en kostuums
  • Partijen merkkleding (o.a. Armani, Adidas, Cultivate, Diesel, Esprit, G-Star, Helly Hansen, Hugo Boss, Le Coq Sportif, maar ook merken zoals Levi’s, McGregor, Mexx, Mochino, Pall Mall, Ralph Lauren, Replay, Tommy Hilfiger etc.)
  • Partijen merkschoenen (o.a. Björn Borg, Bikkembergs, Blackstone, Cavello, Converse, Cruyff, Dockers, Ecco, Esprit, LaCoste, Le Coq Sportif, Mexx, Quick, Replay, Timberland etc.)
  • Sokken
  • Overige partijen herenkleding en herenschoenen

Discreet, eerlijk en ook nog eens snel, dit is de correcte afhandeling en het voordeel van zaken doen met DeOpkoper.nl

Opkoper herenkleding top

U kunt verzekerd zijn van een concurrerende alsmede gunstige prijs voor uw partij herenkleding. DeOpkoper.nl rekent desgewenst contant met u af en neemt de goederen ook meteen mee (als dat qua omvang mogelijk is). Zo creëert u direct ruimte. Wij staan voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

DeOpkoper.nl dit zijn wij:

DeOpkoper.nl heeft jarenlange ervaring met het opkopen van grote en kleine partijen met als resultaat een echte speler in deze markt. Wij vragen altijd handel voor marktverkoop en export, herenkleding past daar natuurlijk uitstekend tussen. Door onze ervaring met het opkopen van partijen, weten wij hoe te handelen. Dicreet, eerlijk en ook snel! U kunt binnen 24 uur van uw partij af zijn, wel zo prettig. Neem dus gerust contact op met ons, geheel vrijblijvend en gratis.

Altijd geïnteresseerd in het opkopen van grote en kleine partijen herenkleding

DeOpkoper.nl heeft altijd interesse in het opkopen van grote partijen herenkleding. Denk aan overtollige voorraden, restpartijen en ook oude collecties zolang het maar ongebruikt is. DeOpkoper.nl heeft hierin veel ervaring met als resultaat dat wij met grote regelmaat herenkleding van grote hoeveelheden opkopen. Uiteraard hebben wij ook net zoveel interesse in het opkopen van kleine partijen herenkleding. Deze kleinere partijen kunnen wij weer goed gebruiken voor de marktverkoop. Kleding, kinderkleding alsmede merkkleding, van dameskleding tot ook herenkleding, wij kunnen de partij van u opkopen. DeOpkoper.nl is dus het juiste adres voor u. Wij kopen alleen ongebruikte kleding op.

Contactformulier