Opkoper dameskleding

Bij DeOpkoper.nl bent u aan het juiste adres om uw restpartijen en winkelrestanten dameskleding te verkopen.

Zoekt u een opkoper dameskleding? Wij zijn geïnteresseerd in elke partij en elke hoeveelheid ongebruikte dameskleding. Door heel Nederland en delen van België en Duitsland komen wij graag bij u langs. De grootte van de partij maakt niet uit. Met jarenlange ervaring met de in- en verkoop van dameskleding restpartijen, zijn wij hét adres voor u om partijen en restanten aan te verkopen. Twijfelt u nog? Neem gerust contact met ons op. Onze mensen komen graag langs voor een waardebepaling van uw overtollige dameskleding. Uiteraard helemaal gratis en ook volledig vrijblijvend. Maak een afspraak, binnen of buiten winkeltijden.

Experts van Deopkoper.nl zijn altijd geïnteresseerd in:

  • Alle partijen (ongebruikte) dameskleding, schoenen en laarzen
  • Sportkleding voor dames
  • T-shirts, truien en hemdjes (alle kleuren, maten en merken)
  • Mantels en damesjassen
  • Loungekleding
  • Sokken, panty’s en leggings
  • Partijen merkkleding voor dames (o.a. Brunotti, Diesel, DKNY, Dolce & Gabana, Esprit, Gaastra, Guess, Mexx, Miss Sixty, Cars, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Levi’s, Kappa, Calvin Klein, Versace, G-sus, Cars, Jack & Jones etc.)
  • Overige partijen dameskleding en damesschoenen

Discreet, eerlijk en snel, dit is de correcte afhandeling en het voordeel van zaken doen met DeOpkoper.nl | Opkoper dameskleding

Opkoper Dameskleding top

Ook kunt u verzekerd zijn van een concurrerende en gunstige prijs voor uw partij dameskleding. Wij rekenen desgewenst contant met u af en nemen de goederen meteen mee (indien mogelijk). Zo creëert u direct ruimte. De opkoper dameskleding staat voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

DeOpkoper.nl dit zijn wij:

DeOpkoper.nl heeft jarenlange ervaring met het opkopen van grote en kleine partijen met als resultaat een echte speler in deze markt. Wij vragen altijd handel voor marktverkoop en export. Dameskleding past daar natuurlijk uitstekend tussen. Door onze ervaring met het opkopen van partijen, weten wij hoe te handelen. Dicreet, eerlijk en snel! U kunt binnen 24 uur van uw partij af zijn, wel zo prettig. Neem dus gerust contact op met ons, geheel vrijblijvend en gratis.

Altijd geïnteresseerd in het opkopen van grote en kleine partijen dameskleding

Wij hebben altijd interesse in het opkopen van grote partijen dameskleding. Denk hierbij aan overtollige voorraden, restpartijen en ook oude collecties, geen 2ehands. DeOpkoper.nl heeft hierin veel ervaring met als resultaat dat wij met grote regelmaat dameskleding van grote hoeveelheden opkopen. Uiteraard hebben wij ook net zoveel interesse in het opkopen van kleine partijen dameskleding. Deze kleinere partijen kunnen wij weer goed gebruiken voor de marktverkoop. Kinderkleding alsmede merkkleding en van dameskleding tot herenkleding, wij kopen uw partij op. DeOpkoper.nl is dus het juiste adres voor u. Wij kopen alleen ongebruikte kleding op.

Contactformulier